“Samen voor een sterke acute zorgketen!”

Regionale refereeravond traumatologie: 3D toepassingen in de Traumachirurgie

Inschrijven »

Voor wie

Traumachirurgen, orthopeden, (neuro)chirurgen en andere belangstellenden.

Leerdoelen

Het doel van de bijeenkomst is het verhogen van de kwaliteit van zorg door het delen van kennis en ervaring.

Inhoud

De Regionale Refereeravond Traumachirurgie wordt twee keer per jaar gehouden. Deelnemers bespreken de casuïstiek van patiënten die naar het UMCG zijn verwezen of casuïstiek die door de aanwezigen is aangeleverd. Daarna houden diverse sprekers voordrachten over een bepaald thema.
Dinsdag 26 maart 2019 vindt de volgende refereeravond Traumazorg plaats voor traumachirurgen, orthopeden, (neuro)chirurgen en andere belangstellenden in Hotel van der Valk Hoogkerk. De avond staat in het teken van 3D toepassingen in de traumachirurgie. Dhr. J. Kraeima Msc, Wetenschappelijk onderzoeker, vertelt over het 3D lab van het UMCG. Vervolgens neemt mw. A.M.L. Meesters, Technisch geneeskundige, ons mee in de Pré- en postoperatieve 3D fractuuranalyse. In het 3e programmaonderdeel gaan dr. K. ten Duis en dr. F. IJpma, Traumachirurgen UMCG, dieper in op 3D correctie osteotomie. We nodigen u van harte uit deze avond bij te wonen. U kunt zich tot en met 20 maart a.s. aanmelden.

Werkvorm
Toetsing
Organisatie
Duur19:00 - 21:30 uur
LocatieVan der Valk hotel Hoogkerk
Aantal deelnemers
Kosten
AccreditatieDeze avonden zijn, afhankelijk van het thema, geaccrediteerd door een aantal wetenschappelijke verenigingen.
Informatie

Meer informatie is op te vragen bij Maritt van de Bult  050-3617934, m.van.de.bult@umcg.nl

Data

26 maart 2019

Inschrijven
© 2017 Acute Zorgnetwerk Noord Nederland
Ontwerp: Webton.nl