Even voorstellen

17 juli 2017

Maritt van de Bult werkt sinds 15 juni 2017 bij het AZNN. Ze vervult een combifunctie: 16 uur per week als datamanager en 16 uur per week als stafassistent acute zorg en traumazorg.
Als datamanager voert zij samen met collega’s de registraties uit voor de landelijke traumaregistratie (LTR). De LTR is opgericht om de kwaliteit van de traumazorg te meten en te optimaliseren. De minister van VWS heeft de elf Traumacentra in Nederland aangewezen om de traumaregistratie regionaal te coördineren en uit te voeren. In Noord Nederland nemen alle elf ziekenhuizen met een Spoedeisende Hulp (SEH), de ambulancediensten en het Mobiel Medisch Team deel aan de registratie. Als stafassistent ondersteunt Maritt de adviseur acute zorg en traumazorg met het voorbereidende werk van de visitaties van de elf SEH’s, de GGD, de ambulancedienst en dokterswacht.
Afgelopen tien jaar heeft zij als datamanager gewerkt bij IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland). Naast alle oncologische registraties voor de Nederlandse Kanker Registratie, Bevolkingsonderzoek Borstkanker en een aantal DICA registraties, heeft zij toen ook de registraties voor de LTR gedaan. Haar ervaring als datamanager kan ze goed in haar nieuwe functie gebruiken en Maritt kijkt uit naar haar nieuwe taken in de functie van stafassistent.
“ Ik heb er erg veel zin in om in het kleine, gedreven team van AZNN te werken” zegt Maritt.

Deel dit nieuwsbericht

Terug naar overzicht